1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

LUKIS PELAN - ERB

A-5-10, Empire Tower, Jalan SS16/1, SS16, 47500, Subang jaya, Selangor Darul Ehsan.
Tel: 03-7865 5304 
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   
  • kelulusan pelan permit ubahsuai kilang
  • Pelan arkitek
  • Rekabentuk rumah sesebuah
  • lukis pelan
  • lukis pelan
  • Lukis pelan
  • Jual pelan rumah
  • Kelulusan pelan pihak berkuasa tempatan
  • Kelulusan permit ubahsuai premis
  • Perkhidmatan rekabentuk rumah
  • pelan rumah
  • Khidmat permit ubahsuai kilang
  • Pelukis pelan bangunan
  • Pelan rekabentuk masjid
  • Kelulusan pelan ubahsuai rumah
  • Kelulusan pelan rumah
  • lukis pelan
  • Jual pelan rumah
  • Design rumah
Previous Next

Pelan Kerja tanah

Kerja Tanah Dan perparitan

Di perlukan bagi sesetengah PBT , sekiranya melibatkan keadan tanah sediada yang bercerun. Tujuannya adalah menentukan Aras yang sepatutnya hendak diguna pakai.

Pemotongan dan penambakan dilakukan adalah bedasarkan kesuaian rekabentuk rumah yang hendak di bina. Penggunaan retaining wall diperlukan dan engineer akan menghitung kiraan bebanan terhadap wall mengikut keseuaian tanah disitu.

Syarat-syarat seperti penyediaan wash trap haruslah dikaitkan. Ini adalah bertujuan untuk mengelakkan daripada jalan luar kotor apabila lori keluar masuk untuk menghantar bekalan bahan binaan.Dan binaan sementara yang lain-lain berkaitan haruslah disediakan untuk menyempurnakan projek pembinaan di peringkat awal.

EW1.jpgEW2.jpg

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.( KLIK DISINI )

 

 

 

Advertisement