1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MILIKI PELAN RUMAH DENGAN HARGA SERENDAH RM 599.00

KLIK DISINI

PERUNDINGAN PELAN REKABENTUK SEMASA TEMPOH PKPB

PERUNDINGAN REKABENTUK SEMASA TEMPOH PKPB

2019-12-11 5.png2019-12-11 6.png20190824_115121.jpg

Kepada semua pelanggan

Sementara kita masih lagi berada di dalam tempoh PKP atau PKPB,  atau anda mempunyai sebarang permasalahan untuk berjumpa. Kami ada menyediakan perkhidmatan rundingan secara online kepada sesiapa yang berhajat untuk mendapatkan rekabentuk rumah atau mengubahsuai rekabentuk . Segala pertanyaan anda boleh ditujukan terus kepada kami melalui borang maklumat yang disediakan.kami akan membalas kembali pertanyaan anda dalam masa 24 jam.

Bagi yang ingin membuat ubahsuai rumah sediada, premis perniagaan, kormesial, perusahan, dan lain-lain berkaitan serta ingin mendapatkan kelulusan dari pihak berkuasa  terhadap ubahsuaian nya, boleh lah membuat tempahan melaui borang maklumat yang sama.

 

Anda ingin menghasilkan rekabentuk yang lain? Anda mempunyai kehendak-kehendak tambahan? Sekiranya begitu, anda bolehlah menghantar beberapa maklumat kepada kami dari segi lakaran anda/ lokasi/ gambar/ atau lain-lain berkaitan kepada kami dan kami akan membalas kembali dengan proses yang seterusnya untuk anda patuhi bagi memulakan kerja-kerja rekabentuk pelan yang anda kehendaki.( KLIK DISINI )

Advertisement