1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Office Address: 8 Avenue Business Centre, A-3-9, Jalan 8/1, 46050 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan               Tel: 03-7865 5304  Fax: 03-7962 7001  Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

  • Pelan rekabentuk masjid
  • Design rumah
Previous Next

MILIKI PELAN RUMAH SETARA DENGAN HARGA TERENDAH

KLIK DISINI

Kenapa Perlu Pelan Bangunan

Anda nak ubahsuai rumah sediada bagi tujuan keselesaan ataupun isi rumah bertambah ataupun ingin membina rumah baru di tanah lot sendiri ? Dah lantik kontraktor mengenai cadangan ubahsuai rumah? Tetapi tidak melantik arkitek / pelukis pelan / perekabentuk untuk penghasilan pelan dan kelulusan pihak berkuasa disebabkan leceh, susah sebab nak kena sediakan peruntukkan untuknya dan mengambil masa yang lama untuk mendapatkan kelulusan.

ANDA SALAH.

Tahukah sekiranya anda didapati bersalah, ataupun pihak bekuasa membuat pantauan di kawasan rumah anda, dan didapati anda menjalankan kerja pembinaan sebelum pelan bangunan diluluskan. Anda akan dikenakan denda atas kesalahan tersebut. Amaun denda sebanyak 20 kali ganda dari fee submission plan. Pelan yang dihasilkan selepas itu pula tidak mematuhi syarat sebab kontraktor telah membina tambahan yang maksimum.


Tindakan akan di ambil oleh penguatkuasaan serta merta ( notis arah berhenti kerja )  Dan kompaun berganda-ganda jikalau tidak mengemukakan pelan kelulusan.
Adakah berbaloi?

Disebabkan kos membina mencecah sehingga 100 ke 300 ribu..dan anda sanggup bayar, tetapi kos pihak arkitek hanya 10% daripada kos membina anda rasa tak berbaloi?

Perkhidmatan yang ditawarkan oleh arkitek/ perekabentuk bukan sekadar melukis, malahan tanggungjawb yang akan dipegang nya semasa pembinaan mahu pun sehingga rumah itu siap sepenuhnya dan selama-lamanya.

Design + Architecture + Project Management Consultant + Approval plan + ccc

build1.jpgbuild4.jpgbuild5.jpg

Anda ingin menghasilkan rekabentuk yang lain? Anda mempunyai kehendak-kehendak tambahan? Sekiranya begitu, anda bolehlah menghantar beberapa maklumat kepada kami dari segi lakaran anda/ lokasi/ gambar/ atau lain-lain berkaitan kepada kami dan kami akan membalas kembali dengan proses yang seterusnya untuk anda patuhi bagi memulakan kerja-kerja rekabentuk pelan yang anda kehendaki.( KLIK DISINI )

Advertisement

PROMOSI LUKIS PELAN ...Super User
PROMOSI LUKIS PELAN PEJABAT

Permit partition [ ... ]

permohonan permitRead more...
Rekabentuk rumah ses...Super User
Rekabentuk rumah sesebuah 2 tingkat di sepang

Rekabentuk kediaman [ ... ]

Rekabentuk Pelan RumahRead more...
Rekabentuk rumah ses...Super User
Rekabentuk rumah sesebuah 2 tingkat di sungai besar

Rekabentuk kediaman [ ... ]

Rekabentuk Pelan RumahRead more...
Cadangan rumah seseb...Super User
Cadangan rumah sesebuah 2 tingkat (2)

CADANGAN MEMBINA [ ... ]

Projek Sedang BerjalanRead more...